Categorie Trends (retentie-management.com)
Will corporate hospitality become the ultimate employee incentive in 2011?

In welke mate speelt eten en drinken een rol als het gaat om employee engagement? Volgens dit artikel will corporate hospitality become the ultimate employee incentive in 2011? speelt het een zeer grote rol (ook al doet het vraagteken anders vermoeden).

Er zijn spreekwoorden waarin met name eten naar voren komen bijvoorbeeld “liefde van de man gaat door zijn maag”, maar ik betwijfel of er een grote rol is weggelegd voor een bedrijfsrestaurant. Zeker met het oog op de meest voorkomende redenen van verloop.  Ik heb tenminste nog nooit iemand horen zeggen: “als de keuken niet veranderd dan ben ik hier weg.” Jullie wel?

3 antwoorden
 1. Bart
  Bart zegt:

  Mijn vorige werkgever in NL had een bedrijfsrestaurant. Nou ja, broodjes, soep, beleg, groenten, eieren, desserts en meer van dat. Ik ging eens per week naar Rotterdam en ik moet eerlijk zeggen: I Really Liked IT.

  Niet alleen kan je daar wat bonden met collega’s, maar je moet ook niet altijd de deur uit voor een lunch. Enne, je kan ’s morgens half uurtje blijven liggen want je moet geen lunch klaarmaken.

  Ja – een bedrijfsrestaurant zal zeker bijdragen tot een betere retentie.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Lodi Planting, Lodi Planting. Lodi Planting said: Welke rol speelt het bedrijfsrestaurant inzake retentiemanagement? http://bit.ly/hZXo1r #LPAE […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.