Wie zijn de Beste Werkgevers van Nederland?

Wie zijn de Beste Werkgevers van Nederland? Dit is een belangrijke en oprechte vraag in het kader van goed werkgeverschap. Retentie-management.com gelooft namelijk dat Beste Werkgevers automatisch en indirect de beste talenten kunnen aantrekken en behouden. 

Hieronder vindt u het complete overzicht met de Beste Werkgevers van Nederland per jaar (vanaf 2009 tot en met 2013) en per organisator (Effectory, Intermediair, Great Place To Work en Randstad).

Let wel: er bestaan nog meer organisatoren van werkgeverslijstjes, maar deze zijn niet bedoeld om de Beste Werkgever eruit te halen. Uiteraard onze felicitaties aan alle winnaars over alle jaren heen.

Laat u interviewen en verdien de extra aandacht. Meer informatie krijgt u als u op de hyperlink klikt.

Wie zijn Beste Werkgevers van Nederland?

In onze beleving zijn organisatie die hun personeel centraal zetten al Beste Werkgevers, ongeacht het land, maar hieronder volgen de officiële resultaten van de verschillende Nederlandse organisators. Klik op de hyperlink als u naar de Beste Werkgevers van België zocht.

De Beste Werkgevers volgens Effectory

Beste Werkgever 2014

De winnaars Beste Werkgevers 2014 in de categorie meer dan 1000 medewerkers is Stichting Buurtzorg. In de categorie minder dan 1000 medewerkers is dat ZLM verzekeringen. 

Beste Werkgever 2013

De winnaars Beste Werkgevers 2013 in de categorie meer dan 1000 medewerkers is KLM. In de categorie minder dan 1000 medewerkers is dat Urenco. 

Beste Werkgever 2012

De winnaars Beste Werkgever 2012 in de categorie meer dan 1000 medewerkers is wederom buurtzorg. In de categorie minder dan 1000 medewerkers is dat Gaes Energiewacht.

Beste Werkgever 2011

De winnaar Beste Werkgever 2011 in de categorie meer dan 1000 medewerkers is: Buurtzorg. In de categorie minder dan 1000 medewerkers is dat Red Bull. 

Beste Werkgever 2010

De winnaar Beste Werkgever 2010 in de categorie meer dan 1000 medewerkers is: Movares. In de categorie minder dan 1000 medewerkers is dat Rijk Zwaan. 

Beste Werkgever 2009

In 2009 verliep het volgens een ander proces. De winnaar Beste Werkgever 2009 in de categorie goud is Ahold, in de categorie zilver is dat Achmea en in de categorie brons is dat academisch ziekenhuis.

Het imago onderzoek volgens Intermediair

Voor het uitreiken van de Beste Werkgevers awards van Effectory werken zij samen met Intermediair als mediapartner. Tegelijkertijd houdt Intermediar elk jaar een Imago onderzoek.

Imago Onderzoek 2014

Shell (1), Rabobank (2) en Philips (3) zijn de populairste werkgevers volgens het Imago Onderzoek in 2014.

Imago Onderzoek 2013

Rabobank (1), Shell (2) en Philips (3) zijn de populairste werkgevers volgens het Imago Onderzoek in 2013.

Imago Onderzoek 2012

Rabobank blijft de onbetwiste nummer één. GGZ is de nieuwe nummer twee. En Philips is de trotse nummer 3. Lees ook de samenvatting van het uitgegeven Imago Onderzoek rapport 2012.

Imago Onderzoek 2011

Rabobank de absolute nummer één, Philips nummer twee en Shell nummer drie. Lees ook de samenvatting van het uitgegeven Imago Onderzoek rapport 2011.

Imago Onderzoek 2010

Rabobank de absolute nummer één, Philips nummer twee en Shell nummer drie.

Imago Onderzoek 2009

Rabobank de absolute nummer één, Philips nummer twee en Shell nummer drie.

Beste Werkgevers volgens Great Place To Work

Beste Werkgever 2015

In de categorie large and multinational companies is Novo Nordisk de winnaar. In de categorie medium sized enterprises is &samhoud de winnaar. En in de categorie small and young enterprises is Tony ChocoLoneley de winnaar.

Beste Werkgever 2014

In de categorie large and multinational companies is SAS B.V. de winnaar. In de categorie medium sized enterprises is Ormit BV. de winnaar. En in de categorie small and young enterprises is Tony ChocoLoneley de winnaar.

Beste Werkgever 2013

In de categorie large and multinational companies is SAS B.V. de winnaar. In de categorie medium sized enterprises is Ormit BV. de winnaar. En in de categorie small and young enterprises is Q42 de winnaar.

Beste Werkgever 2012

In de categorie large and multinationals companies is Microsoft de winnaar. In de categorie medium sized enterprises is Incentro de winnaar. En in de categorie small and young entreprises is Novamedia de winnaar.

Beste Werkgever 2011

In de categorie large and multinationals companies is Microsoft de winnaar. In de categorie medium sized enterprises is Ormit de winnaar. En in de categorie small and young entreprises is Motion10 de winnaar.

Beste Werkgever 2010

In de categorie large and multinationals companies is Microsoft de winnaar. In de categorie medium sized enterprises is &samhoud de winnaar. En in de categorie small and young entreprises is Procore de winnaar.

Beste Werkgever 2009

In de categorie large and multinationals companies is Microsoft de winnaar. En in de categorie medium sized enterprises is &samhoud de winnaar. Great Place To Work organiseert al ver uit het langst Beste Werkgeverschap. Hun winnaars gaan terug tot 2003.

Beste Werkgevers volgens Randstad

In Nederland wordt er sinds 2013 een opdeling tussen profit en non-profit gemaakt door Randstad.

Randstad Award 2013

Profit: de winnaar in 2013 is Amsterdam Airport Schiphol. Op de tweede plek komt KLM. En op de derde plaats Pepsico. 

Non-profit: de winnaar in 2013 is Ministry of the Interior and Kingdom Relations. Op de tweede plek komt Ministry of Security & Justice. En op de derde plaats Ministry of Education, Culture & Science.

Randstad Award 2012

De winnaar in 2012 is KLM. Op de tweede plek komt LUMC. En op de derde plaats Antonis Ziekenhuis.

Randstad Award 2011

De winnaar in 2012 is Koninklijke Luchtvaart Maatschappij NV. Op de tweede plek komt NV Luchthaven Schiphol. En op de derde plaats Academisch Ziekenhuis Leiden.

Deze lijst wordt regelmatig van een update voorzien. Zo heeft u altijd het laatste overzicht met Beste Werkgevers in Nederland. Deze blog heeft Beste Werkgever als thema. Klik op de hyperlink voor alle artikelen met dit thema.

3 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] zijn te veel organisatoren. In een klein landje als België, in Nederland is het trouwens niet beter, bestaan er alleen al vier organisatoren. Twee van hen, Great Place To […]

  2. […] In onze beleving zijn organisatie die hun personeel centraal zetten al Beste Werkgevers, ongeacht het land, maar hieronder volgen de officiële resultaten van de verschillende Belgische organisatoren. Klik op de hyperlink als u naar de Beste Werkgevers van Nederland zocht. […]

  3. […] het volledige overzicht van de Beste Werkgevers van Nederland, de Beste Werkgevers van België of lees meer artikelen over Beste Werkgever […]

Reacties zijn gesloten.