Wie zijn de Beste Werkgevers van België?

Wie zijn de Beste Werkgevers van België? Dit is een belangrijke en oprechte vraag in het kader van goed werkgeverschap. Retentie-management.com gelooft namelijk dat Beste Werkgevers automatisch en indirect de beste talenten kunnen aantrekken en behouden.

Hieronder vindt u het complete overzicht met de Beste Werkgevers van België per jaar (vanaf 2009 tot en met nu) en per organisator (Top Employers, Great Place To Work, Randstad en Employer of the Year). Uiteraard onze felicitaties aan alle winnaars over alle jaren heen.

Wie zijn Beste Werkgevers van België?

In onze beleving zijn organisatie die hun personeel centraal zetten al Beste Werkgevers, ongeacht het land, maar hieronder volgen de officiële resultaten van de verschillende Belgische organisatoren. Klik op de hyperlink als u naar de Beste Werkgevers van Nederland zocht.

De Beste Werkgevers volgens Top Employers

Top Employers heeft geen duidelijke top 3 van Beste Werkgevers. Top Employers kiest ervoor om alle Beste Werkgevers Top Employers te noemen telkens omwille van andere HR elementen. Hier bestaan dus geen verliezers, maar enkel winnaars.

Beste Werkgever 2015

De winnaars van de titel Beste Werkgever in 2015 kun je terugvinden op deze lijst.

Beste Werkgever 2014, 2013, 2012, 2011, 2010 & 2009.

Helaas biedt Top Employers enkel een overzicht met Beste Werkgevers van het laatste jaar. Ik kan daarom geen overzicht geven van de Beste Werkgevers benoemd door Top Employers vanaf 2011. Dat is jammer. Eens te meer omdat ze zelf aangeven Beste Werkgevers te identificeren vanaf 1991. Dat zou een hoop interessante data moeten zijn.

Beste Werkgevers volgens Great Place To Work

Beste Werkgever 2015

In de categorie organisaties met minder dan 500 medewerkers is EASI de winnaar. In de categorie organisaties met meer dan 500 medewerkers prijkt Schoenenwinkel Torfs weer bovenaan.

Beste Werkgever 2014

In de categorie organisaties met minder dan 500 medewerkers is AE wederom de winnaar. In de categorie organisaties met meer dan 500 medewerkers prijkt Schoenenwinkel Torfs weer bovenaan.

Beste Werkgever 2013

In de categorie organisations with less than 500 employees is AE de winnaar. In de categorie organisations with more than 500 employees is Mc Donalds Belgium de winnaar.

Beste Werkgever 2012

In de categorie organisations with less than 500 employees is Sas Institute de winnaar.  In de categorie organisations with more than 500 employees is Schoenenwinkel Torfs de winnaar.

Beste Werkgever 2011

In de categorie organisations with less than 500 employees is Microsoft de winnaar.  In de categorie organisations with more than 500 employees is Schoenenwinkel Torfs de winnaar.

Beste Werkgever 2010

In de categorie organisations with less than 500 employees is Sas Institute de winnaar.  In de categorie organisations with more than 500 employees is Schoenenwinkel Torfs de winnaar.

Beste Werkgever 2009

In de categorie organisations with less than 500 employees is Microsoft de winnaar.  In de categorie organisations with more than 500 employees is Randstad de winnaar.

Great Place To Work organiseert ook in België Beste Werkgeverschap sinds 2003.

Beste Werkgevers volgens Randstad

Randstad Award 2014

De titel voor meest aantrekkelijke privéwerkgever gat naar GSK. De meest aantrekkelijke social profit werkgever is Université de Namur. Audi Brussels is de challenger en Colruyt is de outperformer.

Randstad Award 2013

De winnaar in 2013 is Techspace Aero. Op de tweede plek komt Deme. En op de derde plaats VRT. 

Randstad Award 2012

De winnaar in 2012 is Deme. Op de tweede plek komt GSK. En op de derde plek komt Techspace Aero.

Randstad Award 2011

De winnaar in 2011 is Techspace Aero. Op de tweede plek komt Deme. En op de derde plek komt GSK. 

Beste Werkgevers volgens vacature.com

Employer of the Year 2014

In de categorie profit is Siemens de grote winnaar. In de categorie non-profit is Vlaamse Overheid de winnaar. In de laatste categorie social-profit is UZ Leuven de winnaar.

Employer of the Year 2013

In de categorie profit is Audi Brussels de grote winnaar. In de categorie non-profit is KU Leuven de winnaar. In de laatste categorie social-profit is Rode Kruis de winnaar.

 

Keer terug naar de startpagina voor Beste Werkgevers.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Klik op de hyperlink als u naar de Beste Werkgevers van België zocht.  […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.