Top 7 meest gelezen blogs op retentiemanagement in 2012

Terugkijken op 2012

Een nieuw jaar betekent altijd terugkijken op het jaar dat is geweest. Vanuit dit perspectief moet ik zeggen dat 2012 een mooi jaar was. Tijdens mijn rondreis door Azië was de basis gelegd voor het redesign van de website. Dit had als doel de geïnteresseerde eenvoudiger bepaalde informatie te laten terugvinden. Het resultaat was dat ik het aantal bezoekers zag verdubbelen, het aantal pageviews de hoogte in zag gaan en meer vragen over het binden en boeien van personeel kreeg voorgeschoteld. 2012 was dus een mooi jaar.

Vooruitkijken naar 2013

Een nieuw jaar betekent voor mij ook vooruitkijken en doelen stellen. Een aantal doelen wil ik graag met jullie delen. Door middel van interessante, provocerende en relevante artikelen wil ik het aantal bezoekers nogmaals verdubbelen (al zal dit een moeilijke zijn). Deze artikelen moeten ook een dialoog opwekken. Er moet meer over het binden en boeien van personeel worden gesproken in alle media. Ik zal hiervoor mijn best doen. Daarnaast wil ik in het nieuwe jaar ook meer inspelen op jullie behoeften, door o.a. vraag en aanbod samen te brengen. Tot slot wil ik in 2013 een nieuw e-book (het andere over de ROI van retentiemanagement staat sinds gisteren te koop) lanceren dat inspeelt op de flexibilisering van de arbeidsmarkt, de rol van een HR professional en welke invloed dat heeft op het binden en boeien van personeel in de breedste zin van het woord.

Top  7 meest gelezen blogs op retentiemanagement in 2012

Samenvattend komt het dan neer op de top 7 meest gelezen blogs op retentiemanagement in 2012. Onderstaande blogs vertellen namelijk wat er ‘hot’ was en waarnaar de website moet evolueren.

  1. Wat is een HR business partner model?
  2. Personeelsverloop, heeft jouw organisatie er mee te maken?
  3. Hoe verhoog ik de motivatie van mijn personeel?
  4. Hoe vergroot je de betrokkenheid van jouw personeel?
  5. Het binden en boeien van personeel: wat kan een organisatie doen?
  6. Hoe vergroot je het engagement van jouw personeel?
  7. Hoe krijgt mijn organisatie een retentiebeleid?

Bedankt!

Tot slot wil ik jullie nogmaals bedanken voor al het moois in 2012. Dat 2013 (weer) een succesvol jaar mag worden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.