Categorie Trends (retentie-management.com)
Thuiswerker: kantoren verdwijnen niet

Thuiswerker: kantoren verdwijnen niet is een interessant artikel met de discussie die waait over Het Nieuwe Werken. Ik geloof zeker dat kantoren in zijn historische vorm zullen blijven bestaan.

Maar ik denk wel dat flexplekken (al dan niet thuis) een booming business is/wordt. Als ik mijn netwerk kijk dan zie ik veel mensen naar Seats 2 Meat gaan in Utrecht. Dit is typisch zo’n ontmoetingsplaats. Wat je daar merkt is, dat directe collega’s worden vervangen door kruisbestuivingen van werknemers, freelancers die voor verschillende organisaties werken. Hierdoor vervalt het missen-van-collega’s syndroom. En in Antwerpen (waar ik woon) gaat in januari Burooz van start met hetzelfde concept als Seats 2 Meat. Booming!

Tegelijkertijd staat er op dezelfde site managersonline.nl een artikel met volgende titel:  Het Nieuwe Werken zet verhoudingen op kantorenmarkt op scherp. Dit versterkt alleen maar de optiek die ik over Het Nieuwe Werken heb.

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] termen slaan vooral op al hetgeen er al over Het Nieuwe Werken is geschreven. Bijvoorbeeld het kantoor of thuiswerken of het business model van gratis. Wat ik echter logisch vind is dat een nieuwe ideologie […]

  2. Nieuwe Werken vergt ander gedrag : Lodi Planting | en zijn Alter Ego's schreef:

    […] termen slaan vooral op al hetgeen er al over Het Nieuwe Werken is geschreven. Bijvoorbeeld het kantoor of thuiswerken of het business model van gratis. Wat ik echter logisch vind is dat een nieuwe ideologie […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.