SD Worx start met eigen site rond engagement

SD Worx is sinds vorige week gestart met een #engagement campagne. Deze campagne wordt grootst aangepakt met een eigen campagnesite en een aantal leuke tools. Via deze campagne wil SD Worx een bewustzijn bij organisaties creëren waarom geëngageerde werknemers de sleutel tot succes zijn.

De mening van de auteur

Vanuit mijn overtuiging dat retentiemanagement hoog op de agenda van alle organisaties moet komen, kan ik het inititiatief van SD Worx alleen maar toejuichen. Ik vind het dan ook geweldig dat zij het zo groots aanpakken. Dat is iets waar ik alleen maar jaloers op kan zijn. Niettemin heeft de campagnesite voor mij ook enorme voordelen. Ik zal veel meer inspiratie kunnen opdoen en ik zal ongetwijfeld nieuwe zaken bijleren. Ik hoop dan ook veel praktijkervaringen te kunnen lezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.