PERSBERICHT – retentie-management.com brengt vraag en aanbod samen

Antwerpen – 27 augustus 2013

Retentie-management.com is niet langer een blogsite, maar het is omgetoverd tot een onafhankelijk kennisplatform over het binden en boeien van personeel. Een platform waarbij u bepaalt tot welk niveau u geïnformeerd wilt zijn en blijven. Een platform dat vraag en aanbod samenbrengt!

Hoe wordt vraag en aanbod samengebracht?

Om vraag en aanbod samen te brengen was het nodig om retentie-management.com in een nieuwe jasje te steken. Met nieuwe functionaliteiten en een vernieuwde structuur gaat u veel beter vinden wat u zoekt. Dit geldt voor zowel informatie als aanbieders en leveranciers.

Artikelen

De blogartikelen op retentie-management.com staan niet langer op de voorgrond maar zij blijven wel bestaan. De blogartikelen zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van de website en worden vanaf nu aangevuld met videoblogs (vlogs) en podcasts. Zo wil retentie-management.com inspelen op de individuele voorkeurstijl om te leren.

De bibliotheek

In de bibliotheek vindt u boekverslagen, scripties en een MBA toegespitst op het binden en boeien van personeel terug. De boekverslagen en scripties staan gratis ter beschikking, maar om toegang te krijgen tot de bibliotheek moet u zich aanmelden als fan. U krijgt dan eveneens een korting op de MBA.

De kennisbank en het forum

In de kennisbank vindt u e-books, onderzoeken, trendrapporten en whitepapers terug. Elke maand worden er nieuwe resources toegevoegd aan de kennisbank. Al deze resources kunt u met één klik downloaden als u lid bent van retentie-management.com. Het lidgeld bedraagt 199 EUR (excl. BTW) voor een periode van 5 jaar. Alle leden krijgen ook toegang tot het forum waar zij hun vragen kunnen stellen aan experts.

De academie

De academie biedt een overzicht van allerlei activiteiten en evenementen die (in)direct te maken hebben met het binden en boeien van personeel. Behalve andermans activiteiten organiseert retentie-management.com in samenwerking met experts en specialisten zelf ook: congressen, cursussen, ronde tafels, seminars, webinars en workshops.

De webshop

In de webshop vindt u producten en diensten van aanbieders en leveranciers. Dit is de meest directe vorm van vraag en aanbod samenbrengen.

Eigen gedeelte voor aanbieders en leveranciers

Voorheen lag de focus op HR professionals, managers en geïnteresseerden die meer informatie zochten over het binden en boeien van personeel. Om vraag en aanbod samen te brengen focust retentie-management zich vanaf nu ook op aanbieders en leveranciers die (in)direct werken rond de genoemde thematiek. Daarom hebben zij ook hun eigen gedeelte gekregen.

Niet alles even duidelijk?

Is niet alles even duidelijk? De meest gestelde vragen over het vernieuwde kennisplatform vindt u op: https://www.retentie-management.com/veel-gestelde-vragen/. Heeft u nog andere vragen of wilt u samenwerken? Dan kunt u terecht bij Lodi Planting (Employerbility), tel: +32 487 204 112, e-mail: lodi.planting@retentie-management.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.