Mag ik jouw testimonial voor het e-book?

Opgelet: ik vraag je onderaan om een testimonial! ;-)

Dankzij het eindejaarscadeau heeft elke HR professional het e-book “Retentiemanagement – een ROI benadering” kunnen lezen. Elke HR professional is wellicht overdreven, maar toch zijn er meer dan 300 mensen die zich hebben ingeschreven. Een geweldig resultaat vind ik dat. Het maakt mij een tevreden persoon. Niet alleen omdat het een succesvolle site maakt, maar vooral omdat retentiemanagement onder de aandacht komt bij mijn inziens de juiste doelgroep. Ik vraag me echter wel een aantal dingen af.

Testimonial E-book

Wie heeft het e-book echt gelezen?

In eerste plaats vraag ik me, waarschijnlijk onterecht af, wie van jullie heeft het e-book daadwerkelijk gelezen? Ik veronderstel iedereen, want jij hebt moeite gedaan om je in te schrijven. Meer nog je hebt moeite gedaan om je in te schrijven op een nieuwsbrief van een site die alleen maar over retentiemanagement gaat. Dus ofwel wilde je alleen het boekje ontvangen. Ofwel gaat jouw interesse verder dan het e-book en wil je op de hoogte blijven van al het nieuws. Heb jij het e-book gelezen?

Wie van jullie is aan de slag gegaan met het e-book?

Daarnaast vraag ik me af wie van jullie heeft elementen uit het e-book gehaald om er binnen zijn/haar organisatie mee aan de slag te gaan? Behalve het op de hoogte blijven kun je het e-book ook hebben gelezen omdat je aan de slag wilde met de inhoud ervan. De reden zou kunnen zijn omdat je veel ongewenst personeelsverloop hebt, omdat je moeite hebt met het talent te binden en boeien of omdat je hulp nodig hebt met het ontwikkelen of  verfijnen van het strategisch retentiebeleid. Welke elementen spraken je het meest aan? Wat heeft jouw organisatie het meest geholpen?

Mag ik een testimonial voor het e-book?

Tot slot vraag ik me af wie van jullie iets zinnigs over het e-book wil zeggen dat ik als een testimonial kan gebruiken? Omdat het niet altijd Sinterklaas of kerst is, kan ik niet altijd cadeaus blijven weggeven. Het e-book zal daarom vanaf 1 januari 2013 te koop worden aangeboden. Om andere HR professionals te overtuigen van de kwaliteit in het e-book wil ik HR professionals aan het woord laten. In welke mate heb jij genoten van het e-book? Kun je voor mij een testimonial schrijven aub? Dit zou mij enorm helpen!

2 antwoorden
 1. Gert
  Gert zegt:

  Dag Lodi,

  een zeer interessant onderwerp, ben er ook druk mee. Ik wil daarom graag meewerken aan je boek! Heb ervaring vanuit HR met retentie van vast personeel, maar de laatste jaren richt ik me vooral op binden en boeien van onze Flex-schil. Daar heb ik voor Eiffel een visie voor opgezet, die ik graag wil delen en toetsen. Lijkt me dus leuk om via discussie tot een bijdrage te komen.

  Als je het leuk vind, wil ik ons mooie onderkomen in Arnhem aanbieden als basis voor de discussie, we hebben veel mooie trainings- en discussieruimten die we hiervoor kunnen gebruiken (die ook door zzp’ ers gebruikt kunnen worden).

  Hoor graag je reactie,

  Groet,

  Gert Klay
  Eiffel Recruitment & Flex
  06-51474682

  Beantwoorden
  • Lodi Planting
   Lodi Planting zegt:

   Dag Gert,

   Ik denk niet dat dit het juiste blogbericht is om deze discussie te lanceren. Volgens mij reageer je op het artikel dat vandaag op Zipconomy is verschenen niet?

   In elk geval ben ik wel geïnteresseerd naar de visie van Eiffel omtrent de Flex-schil. Kun je me daar al iets over doorsturen? Helaas kan ik me op dit moment moeilijker vrij maken, maar ik plan weldra naar Nederland te rijden en zou dan ook graag kennis komen maken.

   Met enthousiaste groeten,
   Lodi
   lodi at retentie-managemement punt com

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.