Het binden en boeien leeft het meest in Amerika. Het aanbod van leveranciers en aanbieders is daar groot. Ook in andere landen werken bedrijven en zelfstandig ondernemers rond het binden en boeien van personeel. De belangrijkste aanbieders en leveranciers zijn hier verzameld.

Overzicht met aanbieders in de overige landen

De lijst is alfabetisch opgesteld op naam van de organisatie of persoon. Bekijk ook de aanbieders in België. Of de aanbieders in Nederland.

Bob Kelleher

Bob Kelleher is een Amerikaanse autoriteit als het employee engagement gaat. Hij is tevens host van een website over employee engagement. Op zijn persoonlijk website staat ook veel interessante informatie.

David Zinger

Het grootste netwerk rond employee engagement wordt uitgebaat door David Zinger en bevindt zich op het platfom Ning. Op de persoonlijke website van Zinger staan ook zeer interessante zaken. David geeft ook regelmatig een e-boek uit. Deze kunt u downloaden in de kennisbank. Wordt ook lid!

Derek Irvine

Derek Irvine is het gezicht van de Recognize This Blog waar hij frequent blogt over de rol van HR bij retentiemanagement.

Employerbility

Employerbility is het geesteskind van Lodi Planting. Employerbility gaat voor uw goed werkgeverschap door te opereren als extern HR redactiebureau. Wij verzorgen uw (online) content zodat u medewerkers kunt aantrekken en behouden.

Gallup

Gallup zijn erkend in hun onderzoeken en zij doen o.a. onderzoek naar retentiemanagement.

Gregory P. Smith

Gregory P. Smith is een auteur met veel boeken op zijn naam. Twee voorbeelden daarvan zijn: Here Today, Here Tomorrow en 401 proven ways to retain your employees. Als je op de hyperlink klikt krijg je de samenvatting te zien. Hiernaast onderhoudt hij 2 interessante websites: highretention.com & www.chartcourse.com.

Happify

Happify combineert gamification met gelukkiger worden. Ideaal als individu, maar ook voor medewerkers binnen een organisatie.

I feel unmotivated

Voor mijn portie dagelijkse motivatie surf ik naar I feel unmotivated. Een geweldige website met een variatie aan motivators.

Karina Albers

Karina Albers is met haar organisaties Algeny gespecialiseerd in het managen, het binden en boeien en het motiveren van generatie Y. Zij geeft hiervoor keynote presentaties over heel Europa.

Kevin Kruse

Kevin Kruse is een Amerikaanse bestseller auteur met meerdere boeken over employee engagement op zijn naam.

Recognition Works

Op de website van Recognition Works staat uitgelegd hoe belangrijk erkenning is bij het binden en boeien van werknemers.

Retensa

Retensa is een website dat bordevol informatie staat.

Quantum Workplace

Quantum workplace biedt veel informatie over talentmanagement en employee engagement.

Work Institute

Work Institute maakt betere werkplekken van organisaties. Zij bieden eveneens veel resources aan.

Uw organisatie?

Zet uw organisatie ook op de lijst met aanbieders! Stuur een korte mail naar de redactie. Wij zetten uw korte uitleg dan online. Wenst u meer zichtbaarheid op dit platform? Bekijk de advertentiemogelijkheden.