Het binden en boeien van personeel begint te leven in België. Er komen steeds meer aanbieders van diensten en leveranciers met producten. Al deze diensten en producten dragen (in)direct bij aan het binden en boeien van personeel. Alle Belgische aanbieders en leveranciers zijn hier verzameld.

Overzicht met aanbieders in België

De lijst is alfabetisch opgesteld op naam van de organisatie of persoon. Bekijk ook de aanbieders in Nederland, de aanbieders in de overige landen, het overzicht van MTO leveranciers in Nederland of het overzicht van HR analytics aanbieders.

Attentia

Attentia heeft een site gelanceerd waarop organisaties hun engagement score kunnen berekenen, de zogenaamde engagementscore. Attentia gaat zich vrijwel volledig focussen op het verhogen van het engagement van medewerkers.

Capeus

Capeus zorgt ervoor dat uw medewerkers met plezier het beste van zichzelf geven. Pluk de vruchten van betrokken en gealigneerd personeel.

eXHocet

eXHocet helpt organisaties om hun medewerkers opnieuw te connecteren voor meer geluk en effectiviteit en gebruikt daarbij de hefbomen van communicatie, organisatie en bedrijfscultuur.

Inostix

Inostix onder leiding van Luk Smeyers en Jeroen Delmotte is verreweg de bekendste organisatie dat zich bezig houdt met HR Analytics. Zij opereren in zowel Nederland als België.

HR Dynamics

HR Dynamics is opgericht door Karine Vandenplas en zij werkt onder andere ook rond het retentiebeleid.

HR Sonar

HR Sonar biedt externe HR audits. Hiermee doen zij aan HR analytics. HR Sonar wordt aangestuurd door Tom Rommens. Er staat ook een interview met Tom Rommens op dit platform.

Respectation

Respectation biedt Belgische medewerkers- en klanttevredenheidsonderzoeken aan.

Retention Projects

B2B Retention Projects biedt unieke producten aan om uw klanten aan u te doen binden.

Rita Raets

Rita Raets is een HR architect. Zij bouwt samen met u aan een bedrijfsomgeving die uitnodigt tot duurzaam engagement. Ze doet dit voor KMO’s en grote bedrijven. Ze begeleidt ook particulieren.  

SD Worx

SD WorxBelgisch grootste HR dienstverlener, heeft een speciale pagina gemaakt rond betrokkenheid

The Happiness Factory

The Happiness Factory is een ‘fabriek’ dat gelukkige medewerkers nastreeft. Zij doen dit door de mens centraal te zetten.

Top Employers

Top Employers promoot het Beste Werkgeverschap door middel van employer branding. Meer hierover vind je terug op het overzicht van organisaties in Nederland en België die Beste Werkgeverschap onderzoeken.

Transparant Management

Transparant Management biedt een uniek concept aan voor organisaties die transparant willen worden door hun interne communicatie te verbeteren en het employee engagement willen verhogen.

Uw organisatie?

Zet uw organisatie ook op de lijst met aanbieders! Stuur een korte mail naar de redactie. Wij zetten uw korte uitleg dan online. Wenst u meer zichtbaarheid op dit platform? Bekijk de advertentiemogelijkheden.