Koop het e-book: retentiemanagement – een ROI benadering

In de afgelopen weken heeft u geleerd welke rol HR analytics spelen bij het binden en boeien van personeel. U heeft ook kennisgemaakt met het vliegwielmodel zodat u de ROI van uw initiatieven om personeel te binden en boeien kunt berekenen. In het e-book: retentiemanagement – een ROI benadering wordt het vliegwielmodel verder toegelicht en wordt de koppeling gemaakt tussen ROI en het binden en boeien van personeel. 

Retentiemanagement - een ROI benadering (e-book cover)

Wat wordt er in het e-book besproken ?

In het eerste deel, de omkadering van retentie, ga ik dieper in op de vragen: wat is retentie, waarom is retentiemanagement belangrijk, wie is verantwoordelijk en voor wie is retentiemanagement bedoeld? Ik heb hiervoor gekozen om de contourlijnen van het e-book uiteen te zetten en een aantal belangrijke punten betreffende retentie op de kaart te zetten. Ik maak hierbij gebruik van de inzichten van meerdere auteurs telkens aangevuld met voorbeelden. Hier leert u hoe de basisbeginselen die nodig zijn om een strategisch retentiebeleid te implementeren of verfijnen.

Het tweede deel, het vliegwiel als ROI-model, is veeleer een antwoord op hoe en wanneer organisaties, retentiemaatregelen met meerwaarde en op een verantwoorde manier, kunnen implementeren. Hier wordt het vliegwielmodel in 8 stappen, met bijbehorende ROI-gedachte, uitgelegd. Hier leert u hoe u het talent binnen uw organisatie op een ROI manier kunt beheersen.

 

Beheers uw talent op een ROI manier!

Het e-book: retentiemanagement – een ROI benadering is er gekomen omdat het nodig was. In een wereld waar talentvol personeel een steeds belangrijkere rol speelt, moeten organisatie behoedzaam zijn op hun sleutel tot succes. De kans dat dit talent de organisatie verlaat op een moment dat u dat niet wenst is reëel. We leven nu eenmaal in een tijd van arbeidstekort, headhunters en jobhoppers. Dat het verloop van personeel bij het zaken doen hoort is een valse assumptie. Zou het niet mooi zijn om als organisatie te kunnen beslissen over het komen en gaan van uw talent?

De redenen waarom u dit e-book wil hebben!

  • het geeft u inzicht in de basisvragen van een strategisch retentiebeleid (wie, wat, waar, waarom en wanneer);
  • het zegt u waarom het hebben van een sterke Employer Brand belangrijk is en hoe u die kunt versterken;
  • het duidt u welk psychologisch proces vertrekkende medewerkers doormaken;
  • het verklaart u de 7 meest voorkomende redenen van verloop;
  • het vertelt u hoe u de kosten aan verloop kunt verminderen;
  • het legt u in 8 stappen het strategisch vliegwielmodel uit;
  • het leert u de ROI van een retentiemaatregel berekenen;
  • het geeft u handvaten hoe u personeel kunt binden en boeien;

Koop het e-book voor slechts 8,99!

HR professionals worden verweten dat zij niet strategisch genoeg zouden zijn. Maak het gebruik van HR analytics bij het binden en boeien van personeel u net als honderden anderen HR professionals eigen. Zet het e-book: retentiemanagement – een ROI benadering in uw digitale boekenkast en begint direct met het implementeren van een strategisch retentiebeleid gebaseerd op de ROI uitgangspunten. Koop het e-book meteen. Met de prijs van slechts 8,99 EUR is dat een fluitje van een cent.

[button link=”https://www.retentie-management.com/product/retentiemanagement-een-roi-benadering-e-book/” size=”xl” style=”tick” color=”purple”]Koop nu het e-book en lees hem meteen!*[/button]

*Het e-book wordt u automatisch toegestuurd als u met Paypal betaalt. Als u via een overschrijving betaalt, dan wordt het e-book u toegestuurd nadat het bedrag op de rekening van Employerbility staat. U kunt het e-book ook gratis downloaden als u toegang heeft tot de kennisbank van retentie-management.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.