Retentie-management.com interviewt regelmatig experts op het gebied van retentiemanagement. De experts vertellen in het interview wie ze zijn, wat ze doen en hoe ze dat doen. Hen wordt ook gevraagd hoe zij naar bepaalde trends, topics en theorieën aankijken.

De interviews met de experts

Hieronder krijgt u het overzicht van alle geïnterviewde experts. Onderstaande interviews zijn zo opgesomd dat de meest recente bovenaan staan. Hier wordt geen onderscheid gemaakt op Nederlandse of Belgische experts.

Bent u een expert?

Vergroot uw zichtbaarheid als expert op dit platform. Interviews worden altijd graag gelezen. Laat u interviewen. Het kost u slechts 250 EUR (excl. BTW). Stuur een mail naar de redactie.

De interviews met de Beste Werkgevers

De redactie van retentie-management.com wil graag de Beste Werkgevers van Nederland en België in de kijker zetten. Beste Werkgevers hebben iets unieks ten opzichte van hun concurrenten. Aan de hand van interviewvragen willen wij die unieke waarden, hun kijk op Human Capital en de rol van het HR-departement aftoetsen. Dit geeft de Beste Werkgever extra zichtbaarheid en kan inspirerend werken voor niet Beste Werkgevers. Welke vraag zou u willen stellen aan een Beste Werkgever? Laat het ons weten! 

Laat u interviewen!

Vergroot uw zichtbaarheid op dit platform. Inspireer als Beste Werkgever andere organisaties! Laat u interviewen. Het kost u slechts 250 EUR (excl. BTW). Stuur een mail naar de redactie.