HR in de zorg: flexibel en wendbaar in de veranderende zorg

Op 10 december 2013 vindt het HR in de zorg congres plaats te Leusden (Nederland). Dit event wordt georganiseerd door Zorgvisie en P&Oactueel en de prijs is 349 EUR excl. BTW. Wij zijn ter plaatse om verslag te doen van dit event met topsprekers. Komt u ook?

Herkent u zich in deze situatie?

De zorgomgeving is turbulent en staat voor grote uitdagingen: de toenemende zorgvraag, personeelstekorten en bezuinigingen. Vooral flexibele en wendbare organisaties weten het hoofd boven water te houden en zijn succesvol. U, als HR professional, bent hierin de schakel.

Heeft u als HR professional antwoorden op de nieuwe uitdagingen?

– Hoe creëert u een wendbare en duurzame organisatie?
– Wat levert flexibilisering u op?
– Hoe zorgt u voor voldoende gemotiveerd personeel?
– Hoe zorgt u, ondanks alle ontwikkelingen, toch voor een gezonde bedrijfsvoering?

Heeft u als HR professional antwoorden op de nieuwe uitdagingen?

Deze antwoorden krijgt u tijdens de 3e editie van HR in de Zorg. Het congres biedt een sterk inhoudelijk programma met trends en ontwikkelingen door experts. Diegene die hun verhaal sowieso komen delen zijn Rob Vinke, Truus Poels, Huub van Zwieten, Hugo-Jan Ruts en Martijn Hemminga. Wilt u in 1 dag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de zorg? Schrijf u vandaag nog in!

Wat als u er niet bij kan zijn?

Moest u er om wat voor reden niet bij kunnen zijn, dan blijft u via dit platform toch op de hoogte. Wij doen in grote lijnen verslag van dit event. U kiest namelijk zelf de spreker die u het liefste wilt horen of u laat het onderwerp leidend zijn! ;-)

Meer informatie op www.reedbusinessevents.nl/hrzorg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.