Academie: HR The Next Level

banner_hrtnl_120x600De snelheid van ontwikkelingen vraagt om een leven lang leren. HR The Next Level is de kennisdag voor HR professionals. HR The Next Level vindt plaats op 11 november 2013 in Bussum. Deze dag biedt bordevol inspiratiesessies, denk en doen sessies en verdiepingsessies. De toekomst van werk start vandaag. Kijk uit naar een nieuwe wereld van werken & leven!

De evolutie van de arbeidsmarkt

De Toekomst van werk start vandaag. De arbeidsmarkt, de arbeidsverhoudingen, samenwerking van generaties, locatie van werken en de duur van het werk.  Alles is de afgelopen jaren in een sneltrein verandert. Daarbij voorspellen trendwatchers in de nabije toekomst nog grotere verschuivingen!

De mens centraal

Alles verandert, maar de mens blijft. In de nieuwe economie staat de mens centraal.  De mens verandert niet, maar transformeert. Met z’n allen moeten we dingen anders gaan zien en beleven.  Die organisaties en personen die anders durven te kijken maken in de toekomst het verschil.  Want veranderingen staan of vallen met menselijk gedrag.

Trek uw kennis naar een hoger plan

P&Oactueel biedt u dé oplossing! Speciaal voor HR professionals organiseren we dé HR Kennisdag: HR the next level!

Deze dag leert u onder andere:

  •          Dienstbaar te zijn aan anderen door te investeren in uzelf
  •          Mee te bewegen met de fluctuaties van de markt
  •          Nieuwe manieren van denken en handelen te integreren in uw cultuur.

Kom in contact

De kracht van dit evenement is om mensen met gelijke interesses bij elkaar te brengen. Een plek met inspirerende gesprekken, waar je boeiende contacten opdoet en kennis vergaart door de experts uit het veld. Samenwerking & verbinding tussen alle lagen in de HR branche brengt nieuwe ideeën en inzichten.

De redactie van retentie-management.com zal van dit evenement een sfeerverslag schrijven. U kunt er ook bij zijn. Bekijk het programma en schrijf u in

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.