Gastblogger worden voor deze site is niet moeilijk. Iedereen met een mening kan een gastblog schrijven. Wel zijn er een aantal spelregels verbonden aan het schrijven van gastblogs.

Gastblogger worden?

Wilt u uw praktijkervaringen of uw mening delen? Wilt u zich ergens kritisch over uitlaten? Retentie-management.com biedt iedereen de kans om gastblog in te sturen. Zo blijven wij het onafhankelijke kennisplatform op het gebied van retentiemanagement. Doet u mee?

De spelregels bij het schrijven van een gastartikel

Om de kwaliteit en onafhankelijkheid van dit kennisplatform te waarborgen hebben we een aantal spelregels opgesteld voor elke gastartikel. Deze spelregels moeten worden gerespecteerd door elke gastblogger. Indien u zich hierin niet kunt vinden, dan is het schrijven voor deze website niets voor u.

  • Een blog mag niet worden gebruikt voor het aanprijzen van uw product of dienst. Refereren naar uw eigen ervaringen mag uiteraard wel.
  • Een blog moet elementen van retentiemanagement bevatten. U mag dit vrij invullen, maar blogs over bijvoorbeeld auto’s worden hier niet gepubliceerd.
  • Een blog moet eenvoudig leesbaar zijn. Werk daarom met alinea’s, kopjes en zorg voor een pakkende titel
  • Een blog bevat unieke content. Plagiaat is niet toegestaan. Content schrijft u voor deze site. Wel mag u na twee weken de content op elke andere plek gebruiken. Bijvoorbeeld op uw eigen website.

Uw gastblog?

Wilt u een gastblog publiceren? Wilt u uw gastblog delen met honderden anderen HR professionals? Stuur uw gastblog dan op naar de redactie. Wij zetten het dan graag online.