Gastbijdrage voor HI-RE.nl over de arbeidsmarkt

Ik ben door de oprichters van de website HI-RE.nl gevraagd om een gastbijdrage te bloggen. De enige voorwaarde die ik kreeg was dat het over de arbeidsmarkt en vooral de krapte daarop moest gaan.

De uitdaging ben ik aangegaan toen ik een artikel in de Volkskrant las over babyboomers die afzwaaien en dat er weer een krapte op de arbeidsmarkt is. Vervolgens ben ik mijn pleidooi voor HNW en alle afleidingen daarvan, begonnen met de zin: alsof er de laatste jaren geen krapte op de arbeidsmarkt was.

Als je het volledige artikel wil lezen verzoek ik je om op de volgende link te klikken en dan wordt je uitzonderlijk doorverwezen naar de site van HI-RE.nl.

Veel leesplezier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.