Organisaties op de diva (EMS)

Zo interessant als vorige sessie was, zo onbegrijpelijk was de sessie van gisteren. Het was zelfs zo erg dat ik halverwege ben weggegaan omdat ik er helemaal niets van begreep.

Hoewel ik het oprecht gênant en respectloos vind, kon ik mijn en zijn tijd beter gebruiken. Deze week kan ik dus geen “samenvatting” geven over de sessie. Het enige wat ik wel, en wil, meegeven is dat het ging over de psychologie van de mens en dat organisaties zich daar bewust van moeten zijn. Als iemand het volledige verhaal wil geven, voel je aub vrij in de comments!

[box type=”info” style=”rounded”]Bekijk ook de andere samenvatting van de lessen tijdens het postgraduaat HRM aan de Ehsal Management School in Brussel. [/box]

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ← Organisaties op de diva (EMS) Daniel Pink spreekt over het carrot-principe […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.