Inleiding in HRM denkkaders (EMS)

Gisteren is het startschot gegeven voor mijn nieuwe academiejaar (lees: semester). Met andere woorden: de post-universitaire opleiding HRM is eindelijk van start gegaan. Mijn eerste algemene indruk is fantastisch!

Niet alleen ken ik reeds een aantal mensen, van de 41 ingeschrevene, maar ook de eerste les werd bewonderingswaardig goed gegeven. Vol enthousiasme, passie en actieve kennis gaf Dhr. Dirk Buyens het vak “inleiding in HRM denkkaders”. Simpelweg een inleiding tot alles wat er nog gaat volgen. Dat de Ehsal Management School (EMS) rekening houdt met het feit dat we werkende mensen zijn is eveneens fantastisch. Broodjes en drankjes tijdens de pauze, niets was te veel. Heb ik dan geen enkele op en/of aanmerking?

Natuurlijk wel, want anders zou ik Lodi niet zijn! Ik vond dat het tempo van lesgeven aan de hoge kant lag, zeker naar het einde toe. Dit kan en zal wel te maken hebben met het 2 jaar niet naar school gegaan zijn, toch? Een ander puntje, wat ridiculiseerbaar is aangezien ik de mensen allesbehalve ken, zijn sommige persoonlijkheden. Tenminste ik snap niet waarom je zelf een astronomisch hoog bedrag betaald als je geen duidelijk beeld voor ogen hebt wat je met je getuigschrift gaat doen. [wordt vervolgd]

De komende maanden zal ik meer inhoudelijk verslag doen over de gekregen lessen op deze blog. Alle blogteksten zullen uiteindelijk te lessen zijn onder het label Leergierige Student of in de rubriek EHS. Laat gerust je mening horen!

[box type=”info” style=”rounded”]Bekijk ook de andere samenvatting van de lessen tijdens het postgraduaat HRM aan de Ehsal Management School in Brussel. [/box]

2 antwoorden
  1. Scherson
    Scherson zegt:

    Bij elk opleiding zal je mensen hebben die geen visie hebben, wellicht hopen ze de visie te vinden door de opleiding te doen?

    Ik ben rete benieuwd (zoals gewoonlijk) naar je bevinden in EHS!!

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ← Inleiding in HRM denkkaders (EMS) EMS (3): Personeelswerving […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.