Categorie Trends (retentie-management.com)
Employer Branding 2013 ANNUAL TREND SURVEY

Hoe ontwikkelt u uw werkgeversmerk concreet en hoe brengt u het tot leven? Ontdek het door deel te nemen aan de survey!

Bent u in uw organisatie onlangs begonnen met een meer gestructureerde aanpak van uw werkgeversmerk? Vindt u het moeilijk om in te schatten hoe ver u al staat en wat een goede volgende stap is in de ontwikkeling en uitvoering van uw strategie rond employer branding?

Om een duidelijk en objectief beeld te krijgen van uw huidige positie als werkgever op de arbeidsmarkt, is het natuurlijk ideaal als u uw inspanningen kunt vergelijken met een benchmark op basis van andere bedrijven. Wel, dit kan door deel te nemen aan de jaarlijkse survey die RCA Group in België organiseert (in samenwerking met Employer Brand Insights & Employerbility als externe partner).

Het invullen van de vragenlijst (het gaat om een mix van open en gesloten vragen) neemt 15 minuten in beslag en is vrijblijvend en kosteloos. Bovendien worden de resultaten op anonieme basis verwerkt.

[button link=”https://www.surveymonkey.com/s/RCA2013″]Start de survey[/button]

Neem deel aan de Employer Branding Annual Trend Survey

Er zit een zgn. Employer Brand Maturity Grid verweven in de vragenlijst die focust op 3 belangrijke dimensies:

  • Employer Brand Development: hoe ontwikkelt u uw werkgeversmerk?
  • Employer Brand Activation: hoe brengt u uw werkgeversmerk concreet tot leven?
  • Measurements & ROI: hoe meet en verbetert u uw business impact?

Een betrouwbare benchmarking database met de resultaten van andere bedrijven (uit verscheidene sectoren en van diverse grootte) zorgt ervoor dat u de positie van uw organisatie perfect kunt inschatten ten opzichte van het marktgemiddelde. Wanneer u de vragenlijst eerlijk beantwoordt, weet u achteraf m.a.w. meteen waar u staat in het Employer Branding Maturity Grid en u ontvangt hiervan ook een certificaat:  is uw aanpak dus eerder ad hoc, exploring, professional of zit u al op het niveau van een master?

Na afloop ontvangt u een verslag waarin alle resultaten anoniem verwerkt worden en waaruit u interessante inzichten kunt distilleren voor de toekomst. De positie van uw organisatie wordt dus bepaald door diegene die er het meest van af weet: uzelf.

[button link=”https://www.surveymonkey.com/s/RCA2013″]Start de survey[/button]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.