Ehsal Management School

Waarschijnlijk ligt er vandaag een envelop op de deurmat met een brief geadresseerd aan mij. Zoniet, dan komt die brief er zeer snel. Nu krijg ik wel vaker post – voornamelijk rekeningen – maar deze brief wil ik toch graag met jullie delen.

Het betreft namelijk het inschrijvingsbewijs voor een post-universitaire opleiding aan de Ehsal Management School te Brussel. Ik heb me ingeschreven voor een opleiding Human Resources Management (HRM) in avondschool. Concreet betekent dit dat ik na een intensieve periode van 7 maanden in het bezit ben van een Europees erkend getuigschrift dat mij meer generalistische HRM kennis geeft. Wat ik er mee ga doen is nog ietwat onzeker, maar kennis geeft macht en macht is kennis! Details en verdere informatie zullen snel volgen van zodra ik zelf meer weet over de opleiding. Blijven lezen is dus de boodschap!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.