Een nieuw jasje voor retentie-management.com

Retentie-management.com krijgt een nieuwe jasje. De laatste maanden draaide retentie-management.com al op een nieuw thema. Achter de schermen worden er momenteel een heleboel nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Deze functionaliteiten gaat de gebruiker nog meer centraal zetten en gaat vraag en aanbod nog beter samenbrengen. Hieronder krijgt u alvast een overzicht met de 4 belangrijkste veranderingen.

Oude site retentie-management.com

#1 Het doel van retentie-management.com

De belangrijkste verandering ligt in de nog scherpere doelstelling van retentie-management.com. Retentie-management.com was tot nu toe het platform waar ik (Lodi Planting) mijn mening gaf op de actualiteit in blogvorm.

De bedoeling is dat retentie-management.com het onafhankelijke kennisplatform over het binden en boeien van personeel wordt dat vraag en aanbod samenbrengt.

#2 De structuur van retentie-management.com

Er zijn een aantal structurele veranderingen nodig om vraag en aanbod nog beter samen te kunnen brengen. Nu ademt het platform nog te veel blog uit.

De blog blijft bestaan, maar er worden ook nieuwe elementen toegevoegd. Denk hierbij aan een bibliotheek, een kennisbank, een forum, een academie en een meer uitgebreide webshop.

Ook zal het zoeken naar artikelen met een bepaalt thema eenvoudiger worden.

Hierbij wordt de ‘look & feel’ zoveel mogelijk bewaard. Dit betekent dat het thema en de kleuren blijven behouden, maar dat de navigatiemenus anders zullen worden.

#3 Het businessmodel van retentie-management.com

Doordat de focus nog meer op het samenbrengen van vraag en aanbod komt te liggen is retentie-management.com toe aan een nieuwe businessmodel.

Veel informatie blijft, zoals u gewend bent, gratis ter beschikking.

Bent u echter op zoek naar specifieke informatie, dan kunnen wij u vragen om een e-mailadres of een eenmalige levenslanggeldige toegangsfee.

#4 Extra aandacht voor de aanbodzijde

Om het doel te realiseren en de nieuwe structuur en businessmodel te laten werken gaat retentie-management.com meer aandacht besteden aan de aanbodzijde.

Leveranciers van producten en aanbieders van diensten krijgen hun eigen plek op het platform. Hierdoor kunnen zij zelf kiezen op welke manier wij hun in de kijker kunnen zetten.

Wat verandert er zeker niet?

Al deze veranderingen zijn nodig om het u sneller en makkelijker de informatie te doen vinden die u zoekt. Echter al deze veranderingen zullen geen invloed hebben op de kwaliteit noch de frequentie van de artikelen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over spam. Wij streven naar een kwalitatief en onafhankelijk kennisplatform voor het binden en boeien van personeel.

Heeft u nog suggesties, vragen of opmerkingen over hoe het nieuwe retentie-management.com er uit moet komen te zien? Reageer dan hieronder! 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] vraag en aanbod samen te brengen was het nodig om retentie-management.com in een nieuwe jasje te steken. Met nieuwe functionaliteiten en een vernieuwde structuur gaat u veel beter vinden wat u […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.