Retentie-management.com verzamelt en clustert e-books die (in)direct verband houden met het binden en boeien van personeel. U kunt al deze e-books, in willekeurige volgorde, gratis downloaden (via deze link).

E-book: Hoe werken weer plezierig wordt

Dantefactor is met een nieuw e-boek op de markt gekomen. Hierin wordt in 22 minuten uitgelegd hoe werken weer plezierig wordt. Is uw organisatie er klaar voor?

E-book: Fired Up or Burned Out

Michael Lee Stallard heeft geen e-book geschreven, maar een volledig boek en dat wordt digitaal uitgegeven. Het e-book gaat over hoe een manager de creativiteit, de productiviteit en de passie terug in een team kan stoppen.

E-book: HR aan Z

De technologische ontwikkelingen hebben een gigantische impact op het gedrag van consumenten en de concurrentiestrijd. En de toekomstige krapte op de arbeidsmarkt zorgt voor een sterk veranderende relatie tussen werkgever en werknemer. Dit vraagt om een herontwerp van HRM aldus Max van Liemt. Download het e-book via deze link.

E-book: Personal Branding. Enjoy your talents.

Carrièrecoach Katrin Van de Water (Passion for Work) legt uit wat Personal Branding is. Je leert meer over je talenten ontdekken, versterken én zichtbaar maken zodat je datgene kan doen wat je het liefste wil. In dit eBook lees je waarom dit steeds belangrijker wordt en hoe je er zelf concreet mee aan de slag kan, zowel als werknemer, als freelancer als als (startende) ondernemer.

E-book: More succes by focusing on work attitude and motivation

School for Recruitment heeft 105 tips samengesteld voor het creëren van een emotioneel intelligente organisatie. Deze tips volgen het proces van instroom, doorstroom en uitstroom.

E-book: Engaging Questions

In het e-book Engaging Questions (David Zinger) leert u hoe u vragen kunt stellen. Elke vraag die u stelt draagt bij aan het Employee Engagement van uw medewerkers. Luisteren is ook belangrijk.

E-book: The Key to Employee Engagement

In het e-book The key to Employee Engagement (David Zinger) krijgt u voor elke letter van het alfabet een zinvolle betekenis in relatie tot Employee Engagement.

E-book: Over 200 powerful sentences to advice

In het e-book Over 200 powerful sentences to Advice (David Zinger) krijgt u 200 zinnen die u helpen het Employee Engagement van uw medewerkers te versterken.

E-book: Employee Engagement Manager

In het e-book Employee Engagement Manager (David Zinger) leren managers hoe zij aan de hand van zinnen Employee Engagement kunnen inzetten voor hun medewerkers.

E-book: Employee Engagement in just six words

In het e-book Employee Engagement is just six words (David Zinger) krijgt u individuele betekenissen van het woord Employee Engagement. Telkens in maar 6 woorden.

E-book: Top 10 of Employee Engagement

In het e-book Top 10’s of Employee Engagement (David Zinger) krijgt u van experts in Amerika hun top 10 op het gebied van Employee Engagement.

E-book: Primers for Engaging Conversations

Hoe start u geëngageerde conversaties met uw medewerkers? Vergroot het engagement. Dat leert u in het e-book Primers for Engaging Conversations (David Zinger).

E-book: 7 key element to Employee Engagement

De 7 key elements to Employee Engagement worden in dit e-book beschreven. Een must-read wanneer u op zoek bent naar een cultuursverandering.

E-book: 6 sleutels voor het creëren van bevlogen medewerkers

In het e-book De 6 sleutels voor het creëren van bevlogen medewerkers krijgt u praktische inzichten van Marianne Schutten. Zo maakt u uw medewerkers bevlogen. 

Uw e-book?

Heeft u een e-book geschreven? Wilt u dit e-book delen met honderden anderen HR professionals? Stuur uw e-book dan op naar de redactie. Wij zetten het dan graag online.