Categorie Lectuur (retentie-management.com)
Boeken kopen in verband met retentiemanagement?

Boeken kopen doet niemand graag. Lezen daarentegen wel. Ik lees graag en ik lees veel. Heel veel. Maar ik lees geen standaard romans of andere tijdrovende boeken. Integendeel. Ik lees boeken waar ik uit kan leren of waar ik inspiratie uit kan halen ter ontspanning. Dit betekent dat mijn boekenkast, ik bedoel kartonnen doos, vol ligt met boeken over retentiemanagement en allerlei aanverwanten.

Literatuurlijst over Employee Engagement

Waarom koop ik mijn boeken op Amazon?

Als host van een website dat over het binden en boeien gaat wil ik immers op de hoogte blijven. Het nadeel is alleen dat er weinig Nederlandstalige boeken zijn geschreven over het binden en boeien van personeel of synoniemen daarvan. Om die reden kwam ik al gauw op Amazon terecht. In het Engels word er namelijk wel veel over “employee engagement” geschreven. Dat verklaart meteen waarom er zoveel Engelstalige boeken op de boekenlijst staan en zo weinig Nederlandstalige boeken.

Ben jij ook een verzamelaar?

Ik kan me echter voorstellen dat jij ook een boekenverzamelaar bent of je wilt één van de boeken kopen die op de boekenlijst staan. Als dat het geval is wil ik je vragen om de boeken via mijn website te bestellen. Jij ontvangt het boek van jouw keuze voor hetzelfde bedrag en binnen dezelfde levertijd en ik krijg een kleine commissie van Amazon. In de blog affilate links op deze website leg ik uit hoe dit precies in zijn werk gaat.

Boeken kopen? Mijn aanbevolen boeken:

(Het inladen van de boekencarroussel kan even duren. Heb geduld aub!)

Voor een samenvatting van een van deze boeken verwijs ik je met veel plezier door naar de boekenlijst

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.