Mijn organisatie is een oerwoud van Jef Staes (boekreview)

Na aanleiding van de laatste les, aan het Ehsal, gegeven door Jef Staes had ik een blog geschreven “vorming, opleiding en training in de lerende organisatie”.

de boeken van Jef Staes

de boeken van Jef Staes

Ik had u toen beloofd terug te komen op dat deel van de les wat we nog niet hadden gezien. Dit ga ik nog zeker doen, maar wat blijkt. Het boek “mijn organisatie is een oerwoud” behandelt slechts 3/4de van de gegeven sessie. Dit betekent dat het boek een veel gedetailleerdere versie – veel dieper ingaat – op de feiten dan dat Jef Staes dat kon doen tijdens zijn sessie. Voor een samenvatting verwijs ik dus naar de eerdere blog. Het laatste deel zal dus in zijn tweede boek “mijn manager is een held” staan beschreven. Ik heb dit boek inmiddels in mijn bezit, omdat ik hem een onwijs interessante spreker vond heb ik het boek online bestelt, en zal ik dit eerdaags doorlezen en samenvatten. Dus wederom zeg ik: “to be continued”.

Wil je het boek Mijn organisatie is een oerwoud ook lezen?

Ik kan me voorstellen dat je Mijn organisatie is een oerwoud van Jef Staes ook wilt lezen. Dit boek kun je bestellen via onderstaand invulformulier (affilate formulier).

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] was een schaap van Jef Staes is het derde boek van zijn hand. Eerder schreef Staes al “Mijn organisatie is een oerwoud” en “Mijn manager is een held”. Voor iemand die ‘tegen’ de boekdrukkunst is, heeft Jef […]

  2. […] Mijn manager is een held van Jef Staes (boekreview) Posted on 7 januari 2010 by Lodi Planting Hallo daar! Als je nieuw bent op deze site, dan wil je je misschien abonneren op de RSS feed voor updates over dit onderwerp.Powered by WP Greet Box WordPress PluginIk heb intussen het tweede boek “Mijn manager is een held” van Jef Staes uit en wat een rit is het geweest. Jef vertelt een gepassioneerd en marketingtechnisch verhaal vanuit zijn overtuiging dat het modern bedrijfsleven zich moet aanpassen aan de informatie-stroom. Hij heeft het waarom in zijn eerste boek uitgebreid weergegeven en een samenvatting vind je hier. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.