Categorie Lectuur (retentie-management.com)
Influance – The psychology of Persuasion van Robert Cialdini (boekreview)

Influance – The psychology of Persuasion is geschreven door Robert B. Cialdini en leest gemakkelijk weg ook al is het in het Engels geschreven.

the Psychology of Persuasion van Robert Cialdini

the Psychology of Persuasion van Robert Cialdini

Waar gaat the Psychology of Persuasion over?

Het is een semi-wetenschappelijk boek dat de wetten van beinvloeding behandelt evenals een mogelijke manier om je er tegen te wapenen. Hoe geraak je van leurders af? Hoe ontkom je aan reclame? Hoe houd je je hand op de knip? Dit soort vragen worden beantwoord in dit boek aan de hand van zeven hoofdstukken: reciprocation, commitment and consistency, social proof, liking, authority en scarity. Dankzij de theoretische uitleg, de mening van de schrijver en de vele wetenschappelijke voorbeelden krijg je als lezer een goed psychologisch beeld hoe jij omgaat met beinvloedbare situaties. Een aanrader? Zeker als je geinteresseerd bent in psychologie en een must als je marketeer bent!

Wil je het boek the Psychology of Persuasion van Robert Cialdini ook lezen?

Ik kan me voorstellen dat je Influance van Robert Cialdini ook wilt lezen. Dit boek kun je bestellen op Amazon door op de volgende link (affilate link) te klikken: Influence: The Psychology of Persuasion (Collins Business Essentials)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.