Belangrijk huishoudelijk bericht: ik vertrek op reis

Dit is een belangrijke huishoudelijke mededeling dat bericht over het aantal blogs dat in aantal aanzienlijk zal verminderen omdat ik een jaar lang op reis zal gaan!

Mijn afscheid bij IKKI

De boodschap hierboven is kort en duidelijk. Ik had onlangs mijn afscheid bij IKKI aangekondigd en 13 april was mijn laatste werkdag daar. Dit was voor mij de meest ideale baan in de wereld met tal van mogelijkheden en vrijheden. Eén van de vrijheden was dat ik tijd mocht en kon vrijmaken om voor deze blogsite te schrijven. Dit deed ik elke werkdag met veel plezier, liefde, passie en betrokkenheid, maar aan al het goeds komt (tijdelijk) een einde.

Ik vertrek op reis naar Azië

Zoals ik in mijn afscheidsblog heb geschreven had ik de luxe om te kunnen kiezen tussen 2 fantastische dingen en zo voelt het ook echt. Op dit moment heb ik gekozen om een jaar lang te gaan reizen door Azië. Iets wat ik nu moet doen zonder financiële of familiale verplichtingen. Het niet hebben van verplichtingen is überhaupt bijzonder aangenaam wanneer je zo’n reis onderneemt. Daarom zullen er aanzienlijk minder blogs op deze site verschijnen. De blogs die zullen verschijnen zijn op voorhand (of soms tijdens de reis zelf geschreven) waardoor realtime reageren onmogelijk is. Ik ben tenslotte afhankelijk van internetcafés in het verre Oosten. Ook het contact via sociale media zal voornamelijk automatisch gebeuren om dezelfde redenen. Reacties goedkeuren en beantwoorden zal ook onmogelijk zijn, maar laat dit jullie vooral niet tegenhouden!

Inspiratie opdoen in het verre Oosten

Hoewel ik in eerste instantie vertrek om het continent Azië te ontdekken zal ik ook met mijn bloggersoog op zoek gaan naar verhalen rond talent, engagement, betrokkenheid en retentiemanagement om dan in een later stadium over deze nieuwe perspectieven te bloggen. Laten we het maar op beroepsmisvorming houden! Ik ontkracht dus dat er geen leven meer op deze site zal zijn, maar het zal wel een stuk minder zijn! Ik hoop dat jullie daar begrip voor kunnen opbrengen en met evenveel plezier mijn blogs zullen lezen.

Volg de reisblog

Voor familie, vrienden, kennissen en geïnteresseerden wordt er een reisblog bijgehouden. Op deze blog zullen reisverhalen, foto’s en indien mogelijk filmpjes worden toegevoegd. Voor zij die me willen volgen tijdens de reis is dat het beste kanaal. Voor alle andere blogs over het binden en boeien van personeel blijft deze blogsite de place to be!

Tot blogs!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.